Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
18 октября 2021, 10:00

Ванночка для яєчок: винайдено новий метод контрацепції для чоловіків

Випускниця Мюнхенського університету факультету дизайну на ім'я Ребекка Вайс винайшла новий метод контрацепції для чоловіків - ванночку для яєчок. Про це пише Daily Mail.

Повідомляється, що пристрій COSO знижує активність сперматозоїдів за допомогою ультразвукових хвиль.

"Щоб скористатися пристроєм, потрібно налити в нього води, яка автоматично нагрівається до температури теплої ванни. Потім після досягнення потрібної температури у ванночку треба помістити яєчка на 15 хвилин. Це повинно придушити розвиток сперматозоїдів, в результаті чого чоловік стане тимчасово безплідним", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що процедури необхідно робити з інтервалом у два дні спочатку два тижні під наглядом лікаря, а потім кожні кілька місяців.

Винахід уже отримав нагороду James Dyson Award. Це міжнародна премія в галузі промислового дизайну та інженерного проектування.

Водночас Вайс зазначила, що пристрій все ще є концепцією, і до масового запуску продукту ще дуже далеко, оскільки для його випробування знадобляться ретельні клінічні випробування. За її словами, "найважливіші етапи" дослідження будуть проведені протягом наступних двох-трьох років.

"Цей проект виявився настільки успішним, що до нас звернулося багато потенційних учасників дослідження та людей, зацікавлених у купівлі продукту по всьому світу", - розповіла винахідниця.


+Поширити: