У Херсоні через червону зону транспортний колапс. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
18 октября 2021, 12:00

У Херсоні через червону зону транспортний колапс

У Херсоні транспортний колапс через червону зону карантину - маршрутки не вийшли на рейси. Про це повідомляє місцеве видання МОСТ в понеділок, 18 жовтня.

Сотні херсонців вранці чекали на свої маршрутки на зупинках громадського транспорту, утворилися великі черги. Однак водії маршруток не вийшли на роботу, оскільки їм невигідно їздити напівпорожніми, а за переповнені автобуси передбачені штрафи.

Радник мера Юрій Стельмашенко каже, що в умовах червоної зони маршрутки працюють в збиток ще й на тлі зростання ціни на автомобільний газ. Місцева влада намагається вивести на маршрути додатковий комунальний транспорт і тролейбуси.

"Розглядаємо механізм компенсації для перевізників в період карантину", - додав Стельмашенко.

Зазначимо, що згідно з правилами червоної зони перевезення пасажирів має здійснюється тільки на сидячих місцях і за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів.


+Поширити: