Прокуратура відреагувала на порушення при проведенні тендера на організацію гарячого харчування для школярів Попасної. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
19 октября 2021, 14:00

Прокуратура відреагувала на порушення при проведенні тендера на організацію гарячого харчування для школярів Попасної

За позовом Лисичанської окружної прокуратури Луганської області судом визнано недійсним договір про закупівлю послуг з організації гарячого харчування для учнів однієї зі шкіл міста Попасна, укладений з порушеннями Закону України «Про публічні закупівлі».

Під час моніторингу публічних закупівель встановлено, що у січні 2021 року закладом освіти проведено тендер та укладено договір на приготування до кінця року гарячих обідів для учнів початкових класів та пришкільного табору. Переможцем відкритих торгів визнано фізичну особу-підприємця, яка не в повному обсязі надала документи, передбачені тендерною документацією в обов’язковому порядку.

Реагуючи на виявлені порушення та захищаючи інтереси держави, окружна прокуратура звернулась до суду з вимогою визнати договір недійсним.

Господарським судом Луганської області підтримано позицію прокуратури та задоволено позовні вимоги у повному обсязі. За рішенням суду попереджено незаконне вибуття близько 200 тис. грн бюджетних коштів, що становить більше половини всієї суми.

Наразі закупівлю проведено повторно у законний спосіб та при цьому забезпечено безперервне харчування дітей. За новим договором харчування організовано для учнів початкових класів, дітей пільгових категорій до кінця року.
Луганська обласна прокуратура


+Поширити: