ВООЗ постачатиме в бідні країни таблетки від COVID за низькою ціною. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
19 октября 2021, 12:30

ВООЗ постачатиме в бідні країни таблетки від COVID за низькою ціною

ВООЗ вирішила забезпечити бідні країни ліками від коронавірусу і тестами за низькою ціною після того, як не змогла поставити туди потрібну кількість вакцин. Про це пише Reuters з посиланням на документ ініціативи АСТА (організована ВООЗ і партнерами для боротьби з COVID-19).

Серед кроків, які пропонує АСТА, зробити так, щоб пацієнти з легким або середньої тяжкості перебігом COVID-19 могли отримати антивірусні препарати за ціною всього $10 за курс.

Які саме ліки будуть використані, не вказано. Зазначається лише, що ініціатива хоче укласти до кінця листопада угоду щодо забезпечення поставок "перорального амбулаторного препарату".

Видання припускає, що йдеться про препарат виробництва американської Merck і її партнера Ridgeback Biotherapeutics. Це експериментальний препарат у вигляді таблеток, який, як зявляться розробники, на 50% скорочує кількість госпіталізацій серед пацієнтів з COVID-19 з груп ризику, а також значно знижує смертність.


+Поширити: