У транспорт тільки вакцинованим: Шмигаль уточнив, як працюватимуть міські маршрутки. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
21 октября 2021, 09:00

У транспорт тільки вакцинованим: Шмигаль уточнив, як працюватимуть міські маршрутки

В Україні з 21 жовтня починають діяти нові правила пасажирських перевезень. У Кабміні нагадали, кого пускатимуть у поїзди, автобуси і чи стосуватимуться обмеження громадського транспорту у містах.

Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль у середу, 20 жовтня, на засіданні уряду.

За його словами, ситуація з коронавірусом в Україні залишається напруженою.

«Від завтра починають діяти нові правила пасажирських перевезень. Всі міжобласні перевезення будуть дозволені, лише якщо пасажири мають COVID-сертифікат або дійсний негативний тест. Ми говоримо і про залізничний, і про авіаційний, і про автобусний транспорт», - заявив прем'єр.

При цьому Шмигаль уточнив, що «громадського транспорту у містах та перевезень усередині однієї області нові правила наразі не стосуються».

Глава Кабміну також додав, що тільки вакцинація від коронавірусу і обмеження для невакцинованих громадян дозволять не оголошувати локдаун по всій країні.


+Поширити: