Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
24 октября 2021, 15:00

США віднесли росіян до "безпритульних національностей"

Державний департамент США вніс росіян, які хочуть оформити візу в США, в категорію громадян "безпритульних національностей", йдеться в спеціальному документі Держдепу, який містить інструкції для заявників на візу.

До "безпритульних національностей" (Homeless Nationalities) американська влада відносить людей з тих країн, в яких у Штатів немає свого консульського представництва, або з тих, де склалася нестабільна політична обстановка, через яку дипломати США не можуть виконувати свої функції.

В американському переліку "безпритульних", крім Росії, знаходяться Куба, Ерітрея, Іран, Лівія, Сомалі, Південний Судан, Сирія, Венесуела і Ємен.

Документ дає інструкцію для росіян - в разі запиту американської візи, їм слід звернутися в посольство США у Варшаві (Польща).


+Поширити: