Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
30 ноября 2021, 15:30

Путін про вторгнення РФ в Україну: Це не сталося

Президент Росії Володимир Путін прокоментував заяви про можливе вторгнення РФ в Україну, які звучать восени, пише РІА Новости у вівторок, 30 листопада.

"Дивіться, про можливе введення російських військ в Україну говорили ще на початку року... Але, як бачите, це не трапилося... Справа не в тому, щоб вводити там війська, не вводити, воювати, не воювати. А справа в тому, щоб налагодити відносини: щодо створення більш справедливого сталого розвитку та врахування інтересів у сфері безпеки всіх учасників міжнародної діяльності. Ось якщо ми щиро до цього прагнутимемо, то жодних погроз ніхто не відчуватиме", - сказав Путін.

Також Путін пригрозив відповіддю Україні на можливу появу ударних комплексів, що загрожують Москві.

"Якщо на території України виникнуть комплекси якісь ударні, підлітний час до Москви буде 7-10, а в разі розміщення гіперзукової зброї - 5 хвилин... А нам що робити? Ми тоді повинні будемо щось подібне створити щодо тих, хто нам так загрожує. Уявляєте? А ми можемо це зробити вже зараз", - сказав Путіне

Крім того, він вкотре заявив про наближення НАТО до російських кордонів.

"Відносини між Росією та західним співтовариством, колективним Заходом, у 1990-ті роки – на початку 2000-х були практично безхмарними. Навіщо потрібно було розширювати НАТО до наших кордонів? Ну навіщо? Хто може відповісти на це питання?", - сказав Путін.


+Поширити: