Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
02 декабря 2021, 09:30

Доба в ООС: чотири порушення, загинув військовий

За добу, 1 грудня, сепаратисти на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один із яких із застосуванням зброї, забороненої мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у четвер, 2 грудня.

У напрямку Авдіївки сепаратисти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Ворог здійснив дистанційне мінування ПОМ-2 околиць Мар'їнки, внаслідок чого було поранено мирного жителя.

У районі Шумів сепаратисти здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. У бік Новотроїцького противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

"У результаті ворожих дій один військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям. Командування та особовий склад Об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого за Україну героя. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріл", - сказано у повідомленні.

З початку доби порушень режиму припинення вогню із боку сепаратистів не зафіксовано.


+Поширити: