Доба в ООС: шість обстрілів, поранений військовий. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
03 декабря 2021, 10:00

Доба в ООС: шість обстрілів, поранений військовий

За добу, 2 грудня, сепаратисти на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, причому двічі - із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у п'ятницю, 3 грудня.

У напрямку Новолуганського ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. У бік Широкиного сепаратисти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Красногорівки противник застосував міномети калібру 120 мм.

Біля Водяного ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. У районі Катеринівки, що на Луганщині, обстріли здійснювалися з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Світлодарська сепаратисти обстріляли наші позиції зі стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів з боку сепаратистів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Військового госпіталізовано, стан його здоров'я - задовільний.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріл.

З початку доби порушень режиму припинення вогню із боку сепаратистів не зафіксовано. Українські військовослужбовці контролюють ситуацію на Донеччині.


+Поширити: