Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
05 декабря 2021, 14:00

Київ та сім регіонів на порозі жовтої зони

В Україні станом на ранок неділі, 5 грудня, у червоній зоні карантину залишаються Київ та 18 областей. Але при цьому в столиці та ще в семи регіонах показники захворюваності на COVID-19 суттєво покращилися і вже відповідають показникам жовтої зони. Про це свідчать дані МОЗ.

Так, у червоній зоні епіднебезпеки, крім Києва, перебувають Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

В оранжевій зоні – Закарпатська та Полтавська області. У жовтій – Кіровоградська, Тернопільська, Харківська та Чернівецька області.

Але в Києві, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській та Херсонській областях показники захворюваності на коронавірус вже наблизилися до показників жовтої зони епіднебезпеки, і навіть краще, ніж в областях, що перебувають в помаранчевій зоні.


+Поширити: