Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
06 декабря 2021, 17:30

Шотландцям запропонували тестуватися на COVID, як виходять із дому

Заступник першого міністра Шотландії Джон Суїнні заявив, що жителям Шотландії було б бажано робити експрес-тест на COVID-19 щоразу, як залишатимуть дім. Про це повідомляє The Guardian у понеділок, 6 грудня.

"Особисто я тепер роблю експрес-тест кожен день, коли я виходжу з перспективою зустрітися з іншими представниками громадськості за межами мого будинку. Я також закликаю інших робити те саме, тому що це дає мені впевненість, що я захищаю свій власний будинок, і це дає мені впевненість, що я захищаю інших людей", - сказав Суїнні.

Влада хоче підвищити регулярність експрес-тестів і робити їх частіше, ніж два рази на тиждень, коли хтось хоче взаємодіяти з іншими людьми.

За даними Worldometers, з початку пандемії в Британії всього діагностували більше 10,4 млн заражень, близько 145 тисяч COVID-пацієнтів померли, понад 9,2 млн осіб одужали.


+Поширити: