Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
06 декабря 2021, 18:00

Винесено вирок п'ятьом чоловікам, які замучили до смерті дівчину

Раніше неодноразово судимого чоловіка та його чотирьох подільників суд засудив до 10, 8 та 3 років позбавлення волі. Зловмисники до смерті закатували неповнолітню дівчину. Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Чоловіки відбуватимуть покарання за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння та способом, що має характер особливої ​​муки, що спричинило смерть неповнолітньої потерпілої, ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, і хуліганство (ч. 3 статті 136, ч. 1 статті 296 КК України).

Зазначається, що у жовтні 2017 року п'ятеро людей, завдавши тілесних ушкоджень вітчиму, потрапили до будинку, де проживала неповнолітня дівчина. Вони силоміць змусили її піти з ними, а потім за 500 грн неіснуючого боргу протягом кількох годин з особливою жорстокістю мучили та завдавали тілесних ушкоджень. Після цього залишили її непритомною помирати на звалищі.


+Поширити: