Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
06 декабря 2021, 12:00

Захворюваність на COVID падає чотири тижні

За минулий тиждень захворюваність на коронавірус в Україні знизилася ще на 15%, повідомив у понеділок, 6 грудня, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"В Україні четвертий тиждень триває спад захворюваності на COVID-19. Зокрема, за останній тиждень кількість виявлених випадків захворюваності на COVID-19 зменшилася на 15%, госпіталізацій - на 13%", - повідомив він.

Незважаючи на покращення ситуації, хвиля пандемії ще не завершилася, зазначив міністр, і закликав вакцинуватися.

Ляшко нагадав, що з 6 грудня в Україні набули чинності нові карантинні правила для невакцинованих.

"Із сьогоднішнього дня почали діяти нові карантинні правила, зокрема для відвідування громадських закладів, театрів та кінотеатрів, кафе, ресторанів, спортзалів, готелів тощо. Торкнуться вони насамперед невакцинованих українців", - сказав він.

За словами Ляшка, в Україні вже повністю вакциновано 38% дорослого населення, а 44,2% щеплені принаймні однією дозою вакцини.

"В Україні вже 16 регіонів, у яких вакциновано понад 40% дорослих українців принаймні однією дозою. 6 регіонів, у яких повний курс щеплень закінчили вже понад 40% мешканців", - повідомив міністр.


+Поширити: