Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
06 декабря 2021, 12:30

Погода на тиждень: дощі та мокрий сніг

Протягом робочого тижня 6 - 10 грудня у західній частині країни буде прохолодна погода з нічними, інколи ж денними морозами. У той же час, на сході та півдні буде відчутно тепліше – місцями стовпчик термометра підніметься вище за позначку 10 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 6 грудня, на більшій частині України також пройдуть дощі, подекуди з мокрим снігом. На півночі та у західних областях очікується до +3 градусів, на сході - до +4. Найтепліше буде у центральних та південних областях, де денна температура повітря підніметься до +8...+11.

У вівторок, 7 грудня, на більшій території України також очікуються дощі з мокрим снігом. Сухо буде лише у низці західних областей та на сході. На заході та півночі вдень очікується 1-4 градуси вище за нуль, в інших областях буде до +8...+13 градусів.

У середу, 8 грудня, опади очікуються у всіх східних та центральних областях. Найтепліше буде на сході та на півдні, де денна температура повітря підніметься до +6...+11. На півночі та у західних областях очікується до -1...-3 градусів, у центральних - до +4.

У четвер, 9 грудня, невеликі дощі очікуються лише на сході України. Температура повітря на заході та півночі вдень становитиме -1...-4 градуси, в інших областях стовпчик термометра покаже +4...+7 градусів.

У п'ятницю, 10 грудня, опади у вигляді дощів та мокрого снігу повернуться на захід України. Денна температура повітря там становитиме +2 градуси, в інших областях стовпчик термометра покаже +5 градусів.


+Поширити: