Через негоду Київ скували затори. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
08 декабря 2021, 11:30

Через негоду Київ скували затори

У Києві йде дощ із мокрим снігом - негода спровокувала збій у роботі транспорту. Про це повідомляє прес-служба поліції у середу, 8 грудня.

"Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Пішоходи, переходьте дорогу тільки у встановлених місцях та використовуйте світловідбивні елементи", - сказано в повідомленні.

У зв'язку з погіршенням погодних умов у Києві почалися проблеми у роботі громадського транспорту, попереджає Київпастранс.

Зокрема, затримується рух тролейбусів №29, 30, 31, 47 на пр-т. Шухевича - міст Десенка у напрямку ст. Зеніт. Також змінено рух тролейбусів № 43, 50 мостом Патона. Рух тролейбусів №43 організовано до ст. м. Либідська, а тролейбусів №50 організовано до Дарницької площі. Змінено й рух тролейбусів № 14, 15 по вул. Еспланадна - вул. Басейна у напрямку Ботанічного саду через складні погодні умови. Рух тролейбусів №14 організовано до Палацу Спорту та військового шпиталю, а тролейбусів №15 організовано до військового шпиталю.

Значні затори спостерігаються на проспекті Перемоги, бульварі Лесі Українки, вулиці Борщагівська, вулиці Вадима Гетьмана, Повітрофлотському проспекті, біля станцій метро Святошин, Нивки, Берестейська, вулиці Михайла Бойчука, Набережному шосе, вулиці Набережно-Лугова, вулиці Набережно-Хрещатицька.

Також ускладнено рух транспорту на мостах: Південному, Дарницькому, мосту Патона, Північному та Гаванському.

На лівому березі затори утворилися на Харківському шосе, проспекті Соборності, вулиці Петра Радзиня, бульварі Перова, проспекті Романа Шухевича.


+Поширити: