Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
09 декабря 2021, 11:30

РФ отримала сигнали про наслідки вторгнення в Україну

Країни QUINT уважно стежать за ситуацією навколо України і надіслали Росії сигнали про глобальні й масштабні наслідки в разі нападу на українську територію. Про це повідомляє МЗС Франції в середу, 8 грудня.

У представника МЗС Франції запитали, чи згодна Франція з позицією США про те, що Північний потік-2 треба використовувати для стримування Росії від вторгнення в Україну.

"Як неодноразово обговорювали глави держав і урядів у форматі QUINT цього тижня, ми уважно слідкуємо за ситуацією навколо України", - відповів дипломат.

Він наголосив, що глави держав і урядів групи QUINT заявили про рішучість поважати територіальну цілісність і суверенітет України.

"Росії були надіслані рішучі сигнали про глобальні й масштабні наслідки подальшого посягання на територіальну цілісність України", - додав представник МЗС Франції.

Зазначимо, що QUINT – неформальна група, до якої входять США і велика четвірка Західної Європи – Франція, Німеччина, Італія та Велика Британія. Діє як один з керівних органів різних організацій, зокрема НАТО, G7 і G20.


+Поширити: