Олігархів набагато більше, ніж 13 – Данілов. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
13 января 2022, 16:30

Олігархів набагато більше, ніж 13 – Данілов

Майданчиком для Реєстру олігархів стане Державна інформаційно-аналітична система СОТА. На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю УП.

"Ми сьогодні маємо одну із ключових речей, на яку мало хто звернув увагу, у нас існує інформаційно-аналітична система СОТА, яку ми дуже потужно на сьогоднішній день розгортаємо, яка дозволить відстежувати майже всі процеси, які є в нашій державі. Ми вже почали працювати у цьому напрямі", – сказав він.

З слів Данілова, перших олігархів у відповідний Реєстр почнуть вносити навесні 2022 року. Втім, в РНБО "вже на виході положення про Реєстр" і "технологічний майданчик зроблено".

"Це буде створення Реєстру на технологічному майданчику системи СОТА у вигляді окремого сервісу. СОТА має три частини: є частина публічна, яка доступна всьому суспільству, там, де відкрита інформація. Є частина СОТА, де документи для службового використання, і є СОТА із грифом Таємно", – зазначив Данілов.

На зауваження журналіста, що для 13 прізвищ олігархів такі потужності не потрібні, Секретар РНБО відповів, що олігархів "набагато більше". Хоча не назвав ні їхню точну кількість, ні їхні прізвища.

"Олігархи будуть після того, як буде затверджено рішення РНБО", – сказав він і додав, що не буде жодної вибірковості.


+Поширити: