На блок посту поблизу Волновахи вшанували пам’ять 12 пасажирів маршрутного автобуса «Златоустівка-Донецьк», які загинули внаслідок терористичного акту 13 січня 2015 року.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
13 января 2022, 17:30

На блок посту поблизу Волновахи вшанували пам’ять 12 пасажирів маршрутного автобуса «Златоустівка-Донецьк», які загинули внаслідок терористичного акту 13 січня 2015 року.

У сьому річницю трагічної події до пам’ятника загиблим поклали квіти їх рідні та близькі, постраждалі що вижили та очевидці терористичного акту. У траурному мітингу також взяли участь заступник командувача Об’єднаних сил бригадний генерал Анатолій Шевченко, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, командири військових частин, що виконують бойові завдання у районі проведення операції Об’єднаних сил, а також духовенство і громадськість.

13 січня 2015 року пасажирський рейсовий автобус «Златоустівка-Донецьк», рухаючись автодорогою, зупинився на пункті пропуску неподалік міста Волноваха, щоб пройти паспортний контроль. в цей час російськими окупаційними військами з реактивної системи залпового вогню «Град» біло здійснено обстріл блокпоста №5 Збройних Сил України. Один із снарядів розірвався біля автобуса з пасажирами.

12 людей було вбито, 18 – поранено.

Жертв терористичного акту згадали поіменно.

Російська збройна агресія забрала життя Марії Гринник, Дмитра Дудкова, Анатолія Карпова, Наталії Козенко, Романа Коломойця, Інни Корнілової, Анастасії Лагуткіної, Олександра та Тетяни Моргасюк, Владислава Полякова, Лариси Старчак та Ольги Шудикіної.

Світла пам'ять загиблим.


+Поширити: