У РФ раптова перевірка боєготовності військ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
14 января 2022, 10:30

У РФ раптова перевірка боєготовності військ

У Східному військовому окрузі (СВО) Росії відбувається раптова перевірка бойової готовності. Про це у п'ятницю, 14 січня, повідомили у російському військовому відомстві, передає ТАСС.

Наголошується, що перевірка проводиться у рамках підготовки до проведення стратегічних командно-штабних навчань Схід-2022.

"У Збройних силах РФ тривають планові заходи зимового періоду навчання військ. У рамках підготовки до проведення стратегічного командно-штабного навчання Схід-2022 у військах Східного військового округу проводиться раптова перевірка бойової готовності", - сказали в міністерстві.

У Міноборони наголосили, що "у призначених районах підрозділам Східного військового округу належить відпрацювати широкий спектр завдань щодо організації всебічного забезпечення та виконати контрольні та залікові вправи з предметів бойової підготовки з проведенням тактичних навчань та бойових стрільб на віддалених полігонах".

Особливу увагу в рамках перевірки бойової готовності у СВО буде приділено можливості перевезення військ у встановлений термін.


+Поширити: