Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
22 июня 2022, 14:00

Окупанти влаштовували витік газу аби витягнути з квартир чоловіків для мобілізації в Луганську

Влаштовували витіки газу в багатоквартирних будинках аби "викурити" місцевих чоловіків з домівок та мобілізувати їх на війну. До таких злочинних дій вдавалися рашисти в тимчасово окупованому Луганську.

Про це повідомляє пресслужба СБУ. В опублікованому допиті, полонений, якого мобілізували в Луганську розповів, як триває мобілізація в ОРДЛО.

"В одному з багатоквартиних будинків влаштували витік газу. Жінок та дітей окремо, а потім чоловіків забрали в автобуси" - розповів полонений.

Сам же він заявляє, що непридатний до військової служби втім уникнути мобілізації не вдалося, тому за першої ж можливості здався в полон нашим армійцям.

Чоловік також звернувся до своїх співвітчизніків із закликом всіма силами та засобами уникати мобілізації, аби не потрапити на війну.


+Поширити: