У НАТО немає обмежень щодо постачання зброї Україні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
01 июля 2022, 10:30

У НАТО немає обмежень щодо постачання зброї Україні

Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг заявив, що Альянс підтримує ідею постачання Україні різних типів озброєння, і він не має списку зброї, яку не можна було б постачати.

«Ми підтримуємо ідею постачання великої кількості сучасного озброєння, зокрема сучасної західної техніки різних видів. Ви бачили всі ці оголошення. Були й нові оголошення, які пролунали на цьому саміті. І завдання НАТО допомогти Україні перейти від старого озброєння радянських часів до сучасного озброєння за стандартами НАТО. І, звичайно, у нас немає списку озброєння, яке ми включаємо або виключаємо (з поставок – ред.). Україні потрібний широкий спектр сучасного важкого озброєння стандарту НАТО, і про це також йшлося на цьому саміті», – заявив Столтенберг на прес-конференції після саміту НАТО в Мадриді 30 червня.

За словами Столтенберга, зараз усі живуть «у більш небезпечному» та «більш непередбачуваному світі», де «в Європі фактично йде гаряча війна, з масштабними військовими діями», але ситуація може ще погіршитися.


+Поширити: