Макрон назвав цинізмом та провокацією плани Росії про "референдуми" на захоплених територіях України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Власть
21 вересня 2022, 07:00

Макрон назвав цинізмом та провокацією плани Росії про "референдуми" на захоплених територіях України

Джерело: OBOZREVATEL

Президент Франції Еммануель Макрон засудив "цинізм" Росії та її фіктивні референдуми на "розбомблених та нині окупованих територіях" України. Він упевнений, що держава-терорист не може нав'язати своєї волі воєнним шляхом.

Війна в Україні була у центрі виступу французького лідера на 77-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, США, у вівторок, 20 вересня, пише France TV Info. Макрон заявив, що цей конфлікт прокладає шлях для "інших війн за анексію" та загрожує "миру в Європі та в усьому світі".

Нагадаємо: колаборант Володимир Сальдо, який називає себе "главою адміністрації" тимчасово окупованої частини Херсонської області, заявив про проведення "референдуму" про "приєднання" української області до Росії. Таке рішення окупанти та їхні поплічники пояснили "щоденними зверненнями громадських організацій та простих громадян".

Заяву херсонського колаборанта прокоментували в ОПУ, назвавши поспіх окупантів та їхніх поплічників на окупованих територіях "страхом розгрому" і запевнили: Україна вирішить "російське питання" на полі бою, і жодні "референдуми" загарбників від поразки не врятують.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– глава Луганської ОВ Сергій Гайдай пояснив, навіщо окупантам потрібен "референдум" про приєднання до РФ, який вони хочуть провести на тимчасово захоплених територіях регіону. На його думку, це фейкове голосування може відкрити шлях до загальної мобілізації у Росії;

– заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що проведення "референдумів" у Донецькій та Луганській областях України "повністю змінює вектор розвитку Росії". На його думку, фейкове "волевиявлення" на окупованих територіях України запустить "незворотню геополітичну трансформацію" у всьому світі.


Ірта-fax
+Поширити: