"Ознака провалу РФ": Блінкен про псевдореферендуми Кремля на окупованих територіях. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
21 вересня 2022, 11:00

"Ознака провалу РФ": Блінкен про псевдореферендуми Кремля на окупованих територіях

Держсекретар США Ентоні Блінкен у виступі на Генасамблеї ООН засудив наміри росії анексувати окуповані території України через псевдореферендуми, наголосивши, що цей крок та наміри мобілізувати ще більші резерви є кричущим проявом зневаги до принципів Організації Об’єднаних Націй.

Як повідомляє "Європейська правда", його промову цитує CNN.

Держсекретар сказав, що не дивно, що росія йде на ці кроки саме зараз - після невдач на полі бою та все більшої стурбованості у світі щодо розв’язаної нею війни.

"Це ознака провалу росії", - сказав Ентоні Блінкен (англійською - "a sign of Russian failure" - ред.).

"Ми бачимо, що в останні тижні Україна досягла значних здобутків у поверненні своєї території, захопленої силами рф після агресії 24 лютого. Це також час, коли росія побачила серйозну зміну тенденцій на полі бою, і навіть деякі найближчі її соратники чітко висловлюють стурбованість тим, що робить Кремль і які наслідки це буде мати для світу", - зауважив Блінкен.

Держсекретар наголосив, що США ніколи не визнають російських псевдореферендумів на окупованих територіях та спроб анексувати їх.


+Поширити: