медведєв пригрозив "гіперзвуковою зброєю" США та Європі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика / Общество / Происшествия
22 вересня 2022, 16:00

медведєв пригрозив "гіперзвуковою зброєю" США та Європі

Джерело: Українські Новини

росія може використовувати стратегічну ядерну зброю для «захисту Донбасу», а «гіперзвукова зброя рф гарантовано здатна досягти необхідних цілей у Європі та США», заявив заступник голови ради безпеки росії дмитро медведєв. Про це повідомляє російський «Інтерфакс» у четвер, 22 вересня.

Видання пише, що медведєв впевнений в організації та проведенні так званих «референдумів» на Донбасі з подальшим прийняттям окупованих територій до складу росії.

«Захист усіх територій, що приєдналися, буде суттєво посилений збройними силами росії. росія оголосила, що для такого захисту можуть бути використані не тільки мобілізаційні можливості, а й будь-яка російська зброя, включаючи стратегічну ядерну та зброю на нових принципах», - зазначив медведєв.

Також медведєв заявив, що «гіперзвук гарантовано здатний досягти цілей у Європі та США набагато швидше».

Як повідомляли Українські Новини, 19 вересня громадська палата так званої «лнр» звернулася до окупаційного «глави» з ініціативою негайно провести «референдум» щодо визнання її суб'єктом рф.

Також 19 вересня громадська палата так званої «днр» звернулася до окупаційного «глави республіки» дениса пушиліна з проханням негайно провести «референдум» про входження до складу росії. З аналогічною ініціативою виступила призначена росіянами «влада» у Херсонській області.

20 вересня призначені росією окупаційні адміністрації Донецької та Луганської областей заявили про наміри провести так звані «референдуми» про приєднання до рф з 23 по 27 вересня 2022 року.


Ірта-fax
+Поширити: