Окупанти планують залучати дітей 13-17 років для збільшення показників псевдореферендумів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
22 вересня 2022, 16:30

Окупанти планують залучати дітей 13-17 років для збільшення показників псевдореферендумів

Джерело: АрміяInform

Перехоплено документи терористичної організації «днр», які регламентують залучення неповнолітніх громадян до участі у фейковому референдумі рф на тимчасово окупованій території Донеччини. Таким чином, загарбники сподіваються розширити «електоральну базу» підтримки кремлівського проєкту з приєднання частини східної України до складу країни-агресора.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Згідно з отриманими матеріалами керівники окупаційної адміністрації планують задіяти у псевдоголосуванні місцевих жителів віком від 13 до 17 років. За рахунок малолітніх «виборців» окупанти намагаються штучно збільшити катастрофічну нестачу «голосів» для легітимізації фейкового плебісциту.

Щоб посилити контроль за «явкою», неповнолітніх мають супроводжувати до «виборчих дільниць» їхні батьки, опікуни або представники так званих «дитячих будинків» на тимчасово окупованій території регіону. Також для «накрутки показників» псевдореферендуму до нього планують залучати родини з Донецької області, які мають місцеву реєстрацію, але тимчасово виїхали до рф.

Відповідні зміни до «виборчого процесу» його московські куратори доручили так званій «центральной ізбіратєльной комісії днр». Саме це псевдодержавне утворення підготувало проєкти відповідних документів у вигляді «постановлєній» і додатку щодо проведення фейкового голосування за участі неповнолітніх.

Наразі Служба безпеки ідентифікувала всіх організаторів незаконної діяльності, встановила їхнє місцезнаходження та задокументувала злочини.


Ірта-fax
+Поширити: