Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
28 вересня 2022, 13:00

Новообрана прем’єрка Італії заявила, що Україна може на неї розраховувати

Майбутня прем’єрка Італії - лідерка націоналістів Джорджа Мелоні - заявила про свою непохитну підтримку України після того, як отримала привітання від президента Володимира Зеленського із її перемогою на виборах.

Мелоні наголосила, що Україна може розраховувати на підтримку нового італійського уряду.

Про це повідомляє Reuters.

У вівторок пізно ввечері, 27 вересня, наступного дня після того, як Мелоні та її праві союзники отримали переважну більшість у парламенті, Зеленський у своєму Twitter привітав майбутню прем’єрку і написав, що сподівається на "плідну співпрацю з новим урядом".

Своєю чергою, Мелоні відповіла швидко і запевнила українського лідера у підтримці.

"Шановний Зеленський, ви знаєте, що можете розраховувати на нашу вірну підтримку справи свободи українського народу. Будьте сильними та зберігайте непохитну віру!" - написала вона.

Слід зазначити, що Мелоні була одною із небагатьох італійських політичних лідерів, які щиро підтримали рішення ще чинного прем'єр-міністра Маріо Драгі про постачання зброї в Україну, попри те, що вона була в опозиції до його уряду.


+Поширити: