В Україні ухвалено все антикорупційне законодавство – Зеленський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
28 вересня 2022, 16:00

В Україні ухвалено все антикорупційне законодавство – Зеленський

Станом на сьогодні в Україні ухвалено все антикорупційне законодавство, раніше цього неможливо було досягти. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час спілкування зі студентами та викладачами Гарварду, передає УНН.

“На сьогодні прийнято все антикорупційне законодавство, цього ніколи не було. Абсолютно всі закони прийняті, які були необхідні. Є ще шляхи у судовій реформі, але, що стосується антикорупції – все на сьогодні працює. Запущений вже останній конкурс на голову НАБУ, і він 22 вересня почався. Тобто це питання закрите. Що стосується суду, нам треба всім попрацювати міцно, щоб довести до кінця судову реформу, яку 30 років неможливо було завершити. Різні були причини, нікого не звинувачую”, – сказав президент.

Як наголосив Зеленський, попри війну, країна вводить ті чи інші закони, що стало не тільки обов’язковою вимогою Євросоюзу для отримання статусу кандидата у члени ЄС, але й внутрішньою можливістю країни.

“Війна забирає багато речей, про які ви чудово знаєте. Але вона й дає можливості, коли ми можемо швидко діяти, коли парламент зосереджений на прийнятті рішень, влада зосереджена на тому, щоб забезпечити армію, і більше ні для чого немає грошей, немає витрат, тобто ти не відволікаєшся на ті чи інші деталі, хоча, напевно, вони є… Я впевнений, що буде перемога, як на полі бою, так і всередині держави”, – додав глава держави.


+Поширити: