Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
28 вересня 2022, 13:46

Гаряча лінія від УВФ допомагає подолати страхи, пов’язані з війною

Український ветеранський фонд запустив новий номер Гарячої лінії кризової підтримки. Відтепер отримати безплатну консультацію можна за номером 0800 33 20 29, щодня та цілодобово.

“Хочемо, щоб якомога більше людей отримали опору в цей хиткий нестабільний час. На лінії працюють професійні психологи. Усі розмови є приватними та нікуди не поширюються. Ми підтримуємо як ветеранів та їхні родини, так і тих, хто потерпає від війни чи чекає своїх рідних з фронту, полону. Не знецінюйте свій стан та звертайтеся по допомогу”, — каже головна психологиня Гарячої лінії, Олена Лашко.

Якщо ви опинилися у критичній ситуації, охоплює страх, не знаєте, як впоратися ізважким станом чи просто потребуєте підтримки та безпечного простору — телефонуйте. Або якщо готуєтесь до повернення близьких із фронту й не знаєте, як себе поводити — ми проконсультуємо і з цієї теми.

Також нагадуємо, що Український ветеранський фонд запустив групи підтримки. Щонеділі, о 19:00 можна отримати безплатну психологічну допомогу онлайн. Щоб доєднатися, потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/jqkeMJEaHRk1bp3z8

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Українського Фонду Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.


Ірта-fax
+Поширити: