Окупанти під час відступу з Херсона підірвали телевізійну вежу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
12 листопада 2022, 14:34

Окупанти під час відступу з Херсона підірвали телевізійну вежу

Окупаційні війська РФ під час втечі з Херсона підірвали телевізійну вежу. Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ, також було знищено телецентр.

У мережу потрапили фото та відео підірваної телевежі. Судячи з них, споруда перетворилася на купу брухту (щоб подивитися всі кадри, доскрольте новину до кінця).

"Підірвана окупантами телевежа в Херсоні – все що потрібно знати про "русскій мір", – йдеться в публікації одного з херсонських Telegram-каналів.

Нагадаємо, перед виходом з Херсона військові РФ також підірвали котельню та об'єкти обленерго. У ДТЕК розповіли, що окупанти знищили всю енергосистему Херсона, проте Україна має намір відновити її за один місяць.

Як повідомляв OBOZREVATEL, незважаючи на підрив телецентру, на Херсонщині вже включили українське телебачення. Сигнал можна знайти в мережі цифрового телебачення Т2.


+Поширити: