Нацполіція закликає жителів звільненої Херсонщини повідомляти про зрадників. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
13 листопада 2022, 10:43

Нацполіція закликає жителів звільненої Херсонщини повідомляти про зрадників

У Національній поліції закликали жителів звільненої території Херсонської області повідомляти про зрадників та колаборантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє управління комунікації Національної поліції України.

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки у складі поліцейських сил беруть участь у стабілізаційних заходах на звільненій території Херсонської області. Метою цих заходів є виявлення і притягнення до відповідальності посібників ворога.

"Для встановлення всіх осіб, які інформували загарбників, коригували ворожий вогонь, підтримували агресію держави-терориста, поліцейські ретельно перевіряють всю наявну інформацію", - ідеться у повідомленні.

Нацполіція закликає громадян повідомляти про відомі їм випадки державної зради або спільників ворога.

Повідомити правоохоронців можна за номером спеціальної лінії 102 або за телефоном Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України +380 50 352 7277. Телефонні лінії працюють цілодобово.

Як повідомляв Укрінформ, на звільненій території Херсонської області розпочали роботу пів тисячі поліцейських, найближчими днями планується збільшити поліцейську присутність до 2 тисяч працівників.


Ірта-fax
+Поширити: