Ворог залишає облаштовані рубежі на лівому березі Дніпра – Гуменюк. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
15 листопада 2022, 13:53

Ворог залишає облаштовані рубежі на лівому березі Дніпра – Гуменюк

Керівник прес-центру сил охорони та оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, що логістика ворога на лівому березі Дніпра знаходиться під вогневим контролем ЗСУ, тож окупанти відходять углиб. Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Еспресо", повідомляє Укрінформ.

"Гіпотетично ворог може загрожувати Херсону, тому що відстань дозволяє використовувати різні види зброї, але ЗСУ теж не стоять на місці і використовують контрбатарейну боротьбу. У зв'язку з чим спостерігається активність ворожих військ на лівому березі Дніпра по просуванню вглиб від берега на 15-20 км." ", - зазначила Гуменюк. Вона додала, що навіть облаштовані рубежі на самому березі Дніпра противник залишає і просувається глибше, щоб врахувати далекобійність артилерії ЗСУ. Як повідомлялося, після відступу з Херсона Росія передислокує командні пункти до Генічеська, повідомила британська розвідка.


Ірта-fax
+Поширити: