На Львівщині до державної власності повернуто 7 га земель прикордонної смуги. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
22 листопада 2022, 19:00

На Львівщині до державної власності повернуто 7 га земель прикордонної смуги

Львівський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу, яка вимагала повернути до державної власності 7 га земель прикордонної смуги, розташованих поблизу міжнародного пропускного пункту «Рава-Руська».

Про це повідомляє відділ з питань інформаційної політики Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Спецпрокурори встановили, що вказана земельна ділянка, вартістю понад 36 млн гривень, на підставі рішення суду незаконно відчужена фермерському господарству, після чого передана у власність третіх осіб, а згодом – товариству з обмеженою відповідальністю.

Спеціалізована прокуратура регіону не погодилась із прийнятим рішенням та оскаржила його у суді апеляційної інстанції, який визнав доводи прокурорів законними та обґрунтованими.

Таким чином, завдяки послідовній та принциповій позиції прокуратури поновлено порушені інтереси Державної прикордонної служби України у сфері земельних відносин.


+Поширити: