Руйнування підстанції «Кремінська» завдало довкіллю шкоди на 1,5 мільярда гривень - Гайдай. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
28 листопада 2022, 07:18

Руйнування підстанції «Кремінська» завдало довкіллю шкоди на 1,5 мільярда гривень - Гайдай

Екоінспекція продовжує фіксувати шкоду довкіллю Луганської області та встановила, що руйнування підстанції «Кремінська» завдало довкіллю шкоди на 1,5 мільярда гривень.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Екоінспекція продовжує фіксувати шкоду довкіллю Луганської області, нанесену агресором. Днями начальник Інспекції Анатолій Гацько разом із підрозділом ЗСУ обстежили територію будівель ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, яка запущена у 2020 році й забезпечувала електропостачанням Луганську область та була знищена внаслідок ворожих обстрілів. За зібраними матеріалами, Інспекцією обчислено шкоду довкіллю, розмір якої склав 1,5 млрд грн», - написав Гайдай.

За його словами, цей об’єкт не тільки повністю забезпечував потребу області в електроенергії, а й створював певний резерв.

Наразі Інспекція вже нарахувала шкоди довкіллю регіону на суму 442 млрд гривень.

Як повідомлялося, ворог продовжує руйнувати житлові, соціальні та інфраструктурні об'єкти України, нищить промислові підприємства та сільгоспугіддя.


Ірта-fax
+Поширити: