Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
15 января 2022, 10:00

Єрмак заявив про максимальну підтримку України з боку партнерів

Сьогодні, коли існує загроза вторгнення Росії, Україна має найсильнішу підтримку з боку країн-партнерів за всі роки незалежності. Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак під час онлайн-зустрічі, організованої американським аналітичним центром Atlantic Council у п'ятницю, 14 січня, повідомляє прес-служба ОП.

Під час дискусії, яку модерував директор Євразійського центру при Атлантичній раді, колишній посол США в Україні Джон Гербст, Єрмак висловив переконання, що Київ разом із союзниками зробить усе можливе для недопущення можливої ​​ескалації з боку Москви та встановлення миру на сході України.

"Жодні питання безпеки в Європі не можуть обговорюватися без України і не може йтися про безпеку на Європейському континенті без припинення війни на сході України. Саме тому наша держава вітає задекларовану партнерами позицію дотримання принципу "нічого про Україну без України", - наголосив керівник ВП.

При цьому він нагадав співрозмовникам про важливість гарантування енергетичної безпеки України, якій серйозно загрожує запуск російського газопроводу Північний потік-2, та наголосив на необхідності отримання нашою державою гарантій своєї енергобезпеки.

Нарешті, Єрмак повідомив, що навіть в умовах війни та ризику вторгнення Росії Україна продовжує запроваджувати реальні реформи, прикладом чого є ухвалення закону про деолігархізацію.


+Поширити: