Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
15 января 2022, 13:00

Вибори на Донбасі знову вирішили не проводити

Центральна виборча комісія отримала відповідь від Донецької та Луганської ОДА про неможливість проведення 27 березня 2022 року перших місцевих виборів в окремих територіальних громадах цих регіонів, повідомляє прес-служба ЦВК.

"У відповідь на звернення комісії від Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій – обласних військово-цивільних адміністрацій надійшли листи з чіткими та однозначними висновками, у яких йдеться про неможливість провести перші місцеві вибори на окремих територіях Донецької та Луганської областей", - йдеться у повідомленні.

Причиною цього є неможливість забезпечити стовідсоткову безпеку для громадян під час проведення місцевих виборів.

"Обласні військово-цивільні адміністрації встановили неможливість забезпечити належну безпеку громадян та уникнути терористичної загрози під час організації та проведення перших місцевих виборів 27 березня 2022 року на окремих територіях Донецької та Луганської областей", - сказано у повідомленні.


+Поширити: