Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
18 января 2022, 16:00

Названо причини візиту Блінкена до України

У Державному департаменті США підтвердили, що держсекретар Ентоні Блінкен завтра, 19 січня, відвідає Україну. Про це повідомляє AP.

Планується зустріч Блінкена з президентом Володимиром Зеленським та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Сторони обговорять єдиний підхід у запобіганні загрозі РФ для України, а також спектр питань стратегічного партнерства України та США у торговельній, інвестиційній та безпековій сфері.

Крім того, Блінкен також зустрінеться зі співробітниками посольства США та їхніми сім'ями, щоб розповісти про плани щодо подальшої ескалації з боку Росії.

Зазначається, що 20 січня Блінке вирушить до Берліна, де зустрінеться з міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок.

У МЗС також підтвердили візит Блінкена до України. Зазначається, що Дмитро Кулеба та Ентоні Блінкен проведуть переговори щодо подальшого втілення комплексного пакету стримування Росії, практичної підтримки України з боку США, активних дипломатичних зусиль щодо врегулювання російсько-українського збройного конфлікту.


+Поширити: