Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
18 января 2022, 12:00

Російські військові прибувають до Білорусі на навчання

До Білорусі у вівторок, 18 січня, почали прибувати російські військові для участі у навчаннях Союзна рішучість-2022, які відбудуться з 10 по 20 лютого. Про це повідомляє прес-служба Міноборони Білорусі.

"Відповідно до затвердженого задуму перевірки сил реагування Союзної держави на територію Республіки Білорусь почали прибувати підрозділи зі складу Збройних сил Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з огляду на той факт, що перевірка є раптовою, прибуття військ здійснюватиметься протягом усього першого етапу. "На даному етапі учасники перевірки мають здійснити розвантаження і висунутися в район виконання завдань", - наголошується в повідомленні.

Уточнюється, що на першому етапі до 9 лютого планується відпрацювати питання передислокації та створення у короткий термін угруповань військ на загрозливих напрямках. На другому етапі перевірки з 10 по 20 лютого буде проведено спільні навчання Союзної рішучості-2022.

До навчань буде залучено низку військових частин Східного військового округу ЗС РФ.


+Поширити: