Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
18 января 2022, 13:00

Чиновника Укргазвидобування затримали на хабарі 600 тисяч грн

Головному спеціалісту сектору закупівлі матеріалів Укргазвидобування повідомлено про підозру за фактом отримання неправомірної вигоди. Про це у вівторок, 18 січня, повідомляє Офіс генпрокурора.

Чиновника було затримано на виконання ст. 208 КПК України на отриманні першої частини хабаря – 400 тисяч грн. Усього він вимагав 600 тисяч.

Зазначається, що акціонерне товариство уклало з підприємством низку договорів про постачання спецодягу, які вона не змогла виконати вчасно. Для перенесення строків підприємство-виконавець надіслало листи із проханням підписати додаткові угоди.

"Спеціаліст АТ Укргазвидобування зустрівся із представником підприємства і повідомив, що за безперешкодне підписання додаткових угод і перенесення термінів поставки продукції необхідно дати йому 600 тисяч грн", - йдеться в повідомленні.


+Поширити: