Єдина Росія ініціювала постачання зброї "ЛДНР". Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
26 января 2022, 17:00

Єдина Росія ініціювала постачання зброї "ЛДНР"

Правляча партія РФ Єдина Росія ініціює військові поставки для так званих "ДНР" та "ЛНР". З такою заявою у середу, 26 січня, виступив лідер фракції ЄР у Держдумі РФ Володимир Васильєв.

"Ми звертаємось до керівництва нашої країни надати допомогу Луганській та Донецькій "республікам" у вигляді постачання необхідної для стримування агресії військової продукції, а також вжити всіх необхідних заходів для подбання про безпеку громадян", - заявив він.

Васильєв також заявив про занепокоєння життя російських громадян.

"Ми довго чекали, поки розумне рішення переможе у Вашингтоні, але цього не відбувається. Нас непокоїть захист життя російських громадян та співвітчизників, які проживають на території "ЛНР" та "ДНР", - заявив він.

Сьогодні перший віце-спікер Ради Федерації РФ Андрій Турчак заявив, що Росія має зайнятися постачанням окремих видів озброєння для "ЛДНР".


+Поширити: