Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
13 апреля 2022, 10:30

Літаки російських олігархів застрягли в аеропорту Дубая - ЗМІ

Російські олігархи намагалися врятувати свої особисті літаки від впливу санкцій ЄС та США та сховати їх на якийсь час у Дубаї. Але у зв'язку із забороною страхування та обслуговування бортів російських контрагентів літаки не можуть літати і змушені простоювати, повідомляє газета The Wall Street Journal.

Так, супутникові знімки та дані радарів свідчать, що у Дубаї застрягли літаки Романа Абрамовича, Віктора Рашнікова, Михайла Гуцерієва, Аркадія Ротенберга та інших російських мільярдерів.

Об'єднані Арабські Емірати не закривали небо для російських літаків. Але запроваджена країнами ЄС і США заборона страхування та обслуговування російських літаків фактично позбавляє їх можливості піднятися в небо. Більшість літаків, що належать росіянам, застраховані та керуються європейськими компаніями.

Вказано, що в аеропортах Дубая застрягли десятки літаків, які раніше базувалися у Росії. При цьому один день паркування літака в міжнародному аеропорту Аль-Мактум у Дубаї коштує тисячу доларів.


+Поширити: