ЗСУ майже вийшли до держкордону на Харківщині – через це росіяни посилили обстріли. Ірта-Fax (версія для друку) 21 июня 2022, 09:30

ЗСУ майже вийшли до держкордону на Харківщині – через це росіяни посилили обстріли

Збройні Сили України звільнили значну частину території Харківської області від російських загарбників. Наразі ворог зосередив максимальні зусилля на тому, щоб завадити ЗСУ вийти до кордону.

"Залишалось небагато Збройним силам України для того, щоб вийти на державний кордон у Харківській області, щоб і Харків, і область були переможно звільнені від ворога", — повідомила під час телемарафону заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Зараз окупанти докладають максимальних зусиль, аби ЗСУ не дійшли до державного кордону – бої тривають.

Водночас, за словами заступниці Олексія Резнікова, російські військові намагаються втримати позиції на тимчасово окупованих територіях Харківщини.

Маляр розповіла, що російські військові докладають максимальних зусиль для того, щоб ЗСУ не дійшли до кордону з Росією. За її словами, за це йдуть бої.

Також посадовиця відмовилася давати прогноз, чи відновлять росіяни наступ на Харківщині. Вона наголосила, що ситуація на фронті динамічна та постійно змінюється.

Про це не можна говорити наперед, тому що це буде видно по самій ситуації і динаміці боїв та взагалі війни, як це відбувається, – резюмувала Маляр.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2022/06/2022-06-21-1.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024