250 тисяч гривень зможуть отримати українці на відкриття нового бізнесу в рамках нової програми від Уряду. Ірта-Fax (версія для друку) 21 июня 2022, 19:00

250 тисяч гривень зможуть отримати українці на відкриття нового бізнесу в рамках нової програми від Уряду

В рамках нової програми "є-Робота" від українського Уряду громадяни можуть отримати безповоротний грант у розмірі 250 тисяч гривень на відкриття нового бізнесу. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 21 червня.

«Будь-який українець, що має бізнес-план, і тверді наміри розпочати власну справу, може розраховувати на підтримку держави. Ми плануємо видати 20 тисяч таких грантів за рік. Відповідно, бюджет програми на рік — 5 млрд грн. Ми говоримо про можливість запустити будь-який мікробізнес, як то пошив одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо», — відзначив Денис Шмигаль.

Учасником програми може стати кожен українець який не працює на інших підприємствах та не веде інший бізнес. Для отримання гранту необхідно подати заявку через портал "Дія" або відділення "Ощадбанку" додавши при цьому бізнес-план.

Грантові кошти надходитимуть на окремий банківський рахунок. З нього, за словами прем'єра, можна буде купити обладнання, сировину, матеріали, закупити інструменти, частково оплатити оренду.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2022/06/2022-06-21-11.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024