Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
27 июня 2022, 09:30

Ворог продовжує нищити Лисичанськ артилерією та літаками

У Лисичанську, Вовчоярівці, Лоскутівці та Верхньокам'янці росіяни не припиняють руйнувати житло, промислові та адміністративні об'єкти. Вчора, 26 червня, штурмова авіація ворога нанесла авіаудари по Лисичанську та Вовчоярівці. Повідомляє Сергій Гайдай у своєму телеграм каналі.

"Не минає й години, щоб ворожа артилерія не стріляла. Пошкоджень у Лисичанську дуже багато. За можливістю, обстежуємо вулиці та будинки на наявність постраждалих. Руйнувань зазнали щонайменше п’ять багатоповерхівок, в одній із яких вигоріли одразу 10 квартир. На одній із вулиць знищено одразу шість приватних будинків" – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, російські окупанти обстріляли територію автовокзалу, будівлі Свято-Митрофанівського храму та храму Святої Великомучениці Варвари, одне з підприємств, приміщення прикордонного загону та одна із адмінбудівель.


+Поширити: