Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
30 июня 2022, 16:00

Випускники шкіл Старобільської громади можуть отримати українські документи про освіту

Випускники навчальних закладів Старобільської міської територіальної громади можуть одержати українські свідоцтва про закінчення школи. Про це повідомила міська голова Старобільська Яна Литвинова на своїй сторінці у Facebook.

"Процес отримання сертифікатів про освіту цьогоріч ускладнений для випускників з тимчасово окупованих територій, – написала Литвинова. – Адже стандартна процедура не діє, документи завезти на непідконтрольну Україні територію не можливо. Однак наші заклади освіти, які зараз опинилися під окупацією, встигли замовити свідоцтва про освіту".

За словами Яни Литвинової, отримати документи на неокупованій території можуть: сам випускник, а також один із його батьків, інші законні представники, інші особи з довіреністю, засвідченою нотаріально чи керівником підприємства, організації, органом місцевого самоврядування.

Детальну інформацію з цього питання, як наголосила Литвинова, можна отримати за телефоном +38 095 437 47 93 (на цьому номері є також WhatsApp, завдяки якому більшість мешканців окупованої Старобільщини – за відсутності мобільного зв'язку – можуть спілкуватися з тими, хто перебуває на неокупованих територіях країни).


+Поширити: