Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
30 июня 2022, 17:00

На Луганщині більше двох тисяч випускників одинадцятого класу отримають атестати

Переважна більшість випускників зараз мешкає в інших областях країни, деякі виїхали за кордон.

Втім, на область було замовлено для дев’ятикласників 3 910 свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, із них – 168 з відзнакою. Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА.

Для одинадцятикласників – 2 243 свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, із них – 31 свідоцтво з відзнакою для нагороджених срібною медаллю, 108 свідоцтв з відзнакою для нагороджених золотою медаллю.

На сьогодні 16 відділам (управлінням) освіти міських, сільських, селищних рад, військово-цивільних адміністрацій та восьми закладам загальної середньої освіти передано документи про освіту та додатки до них у кількості 3 433 свідоцтв про здобуття базової середньої освіти та 1 947 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

721 випускник Луганської області отримає свої документи в школах інших регіонів України, 112 учням вручать документи про освіту у 18 закордонних дипломатичних установах таких країни: Хорватія, Німеччина, Чехія, Польща, Велика Британія, Швеція, Естонія, Франція, Грузія, Словаччина, Литва, Швейцарія, Бельгія, Канада, Фінляндія, Латвія, Туреччина та Ірландія.

Невидані документи про освіту будуть зберігатися у відділах (управліннях) освіти місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, закладів обласного підпорядкування та у спеціально визначених відповідальних осіб упродовж дії воєнного стану та протягом року після його завершення.


+Поширити: