02 июля 2022, 10:00

Окупанти атакують Луганщину з різних боків та всіх видів зброї

Російські окупанти обстрілюють населені пункти Луганської області з усіх видів озброєння, щільність вогню дуже висока. Наступ противника на Верхньокам'янку та Лисичанськ відбито, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Росіяни атакують з різних боків - військових і техніки вони залучили дуже багато. Минулої доби окупанти відкривали вогонь з усіх наявних видів озброєння по Привіллю, Лисичанську, Вовчоярівці, Золотарівці, Лоскутівці, Верхньокаменці, Білогорівці" – йдеться в повідомленні

За словами Гайдая, приватні будинки у селах вигоряють один за одним.

"З такою високою щільністю обстрілів встигаємо лише дати притулок постраждалим. Палає одночасно в кількох місцях. Ледь встигаємо ліквідувати масштабні загоряння в Лисичанську. Як у багатоквартирному будинку, де полум'я поширилося кількома квартирами. Або в торговельному центрі – якби вчасно не загасили пожежу на площі 1800 кв. метрів, важко уявити наслідки" – зазначив він.

1 липня Збройними силами України відбито два масовані наступи росіян – у напрямку Верхньокам'янки та желатинового заводу, де ворог спробував провести розвідку боєм. В обох випадках окупанти відійшли.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2022/07/2022-07-02-1.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024