В Дніпрі працює Центр надання допомоги жителям Лисичанської громади. Ірта-Fax (версія для друку) 18 июля 2022, 12:00

В Дніпрі працює Центр надання допомоги жителям Лисичанської громади

Понад дві сотні жителів Лисичанської громади звернулись до Центру надання допомоги ВПО, що почав роботу у Дніпрі. Про це повідомили в Лисичанському ЦНАПі.

В Центрі з жителями громади, які евакуювалися до Дніпра та Дніпропетровської області працюють співробітники структурних підрозділів Лисичанської міської військової адміністрації, органів державної влади та неурядових громадських організацій, які теж були змушені покинути свою домівку.

“Наші співгромадяни опинилися у складних життєвих обставинах та потребують юридичної, медичної, гуманітарної, соціальної допомоги. Ланкою, що забезпечує зв’язок між керівництвом міста та громадянами є Центр надання адміністративних послуг. Містяни знають, що звернувшись до ЦНАП, можна отримати комплекс адміністративних послуг та вирішити в одному місці низку питань. Тому і створювати Центр надання допомоги було вирішено саме на майданчику ЦНАП, об’єднавши зусилля різних відділів та управлінь”, - повідомили в Лисичанському ЦНАПі.

Наразі, співробітники Центру з’ясовують потреби громадян, координують роботу волонтерів та громадських організацій, видають гуманітарну допомогу. Також жителі громади можуть отримати тут юридичну чи соціальну консультацію, адміністративні послуги, консультацію з медичного обслуговування ВПО. Відвідувачі можуть скористатися комп’ютером з доступом до інтернету.

Для визначення потреб переселенців Лисичанська військова адміністрація пропонує заповнити форму.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2022/07/2022-07-18-1.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024