Банкіру-колаборанту з Луганщини загрожує до 10 років ув’язнення. Ірта-Fax (версія для друку) 25 июля 2022, 12:00

Банкіру-колаборанту з Луганщини загрожує до 10 років ув’язнення

Служба безпеки повідомила про підозру в колабораційній діяльності очільнику так званого «Біловодського відділення державного банку лнр», незаконно створеного ворогом на тимчасово захопленій території Луганщини.

Про це інформує пресслужба ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Спецслужбовцями задокументовано, що 35-річний мешканець Біловодська, який раніше працював заступником керівника відділення українського банку, погодився на кар’єрну пропозицію російських загарбників. Чоловік очолив відділення так званого «держбанку лнр» у тимчасово окупованому селищі. Наразі він виконує накази російських кураторів та ватажків терористичного угруповання «лнр» щодо запровадження на тимчасово окупованій території «рубльової зони», імітує існування фінансової системи в угрупованні «лнр».

Насправді ж таким чином окупанти намагаються повністю розірвати зв'язок тимчасово окупованих територій Луганщини з Україною.

Правопорушнику повідомлено про підозру у колабораційній діяльності за ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення, заборона обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю протягом 15 років та конфіскація майна.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2022/07/2022-07-25-1.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024