Поетеса з Луганщини видала у Тернополі збірку віршів про війну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Регіональні
31 січня 2023, 17:00

Поетеса з Луганщини видала у Тернополі збірку віршів про війну

Поетеса з Луганщини Ганна Гайворонська у Тернополі видала збірку віршів «Ключі від сонця». Зазначається, що це поезія про війну, яку жінка писала, ховаючись від обстрілів у Кремінній. Повідомляє видання «обласТь».

За її словами, у віршах авторка розповідає про пережите.

«Це моя тринадцята книжка. Вона ювілейна. Встигла вийти до мого сімдесятиріччя. Коли почалася війна, я місяць була під обстрілами. Не могла нічого робити. Сиділа і при каганці без світла писала вірші. Це мене рятувало. Коли окупанти підступали до Кремінної, я зрозуміла, що треба виїжджати. Виїхала у Дніпро, а потім вже у Тернопіль. Тоді я додала у цю книжку вірші на воєнну тему. Хотіла і назвати книжку теж на воєнну тему, а потім, думаю, війна пройде, то ж хай буде світла така книжка «Ключі від сонця»» - повідомила Гайворонська виданню «обласТь».


Ірта-fax
+Поширити: