Словаччина схвалила відправку в Україну 13 винищувачів МіГ-29. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
17 березня 2023, 15:55

Словаччина схвалила відправку в Україну 13 винищувачів МіГ-29

Уряд Словаччини схвалив відправку в Україну 13 винищувачів МіГ-29.

Про це повідомив прем'єр-міністр країни Едуард Геґер у Твіттері.

«Уряд Словаччини щойно схвалив відправку 13 МіГ-29 в Україну! Обіцянки потрібно виконувати, і коли Президент Володимир Зеленський попросив більше зброї, включаючи винищувачі, я сказав, що ми зробимо все можливе. Радий, що інші роблять те саме. Військова допомога – ключ для того, щоб Україна могла захистити себе та всю Європу від росії», - написав він.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль подякував уряду Словаччини і наголосив, що це рішення наближає перемогу у війні.

"Уряд Словаччини щойно схвалив відправку 13-ти МіГ-29 в Україну. Вдячний Прем'єр-міністру Словацької Республіки Едуарду Геґеру за підтримку України та наближення нашої перемоги. Разом ми зупинимо росію", - написав у Твіттері глава українського уряду.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер президент Польщі Анджей Дуда заявив, що перші чотири з обіцяних Польщею винищувачів МіГ-29 будуть передані Україні найближчими днями.

Прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен також заявила у четвер, що західні країни обговорюють, чи відправляти винищувачі в Україну.


Укрінформ
+Поширити: